AVS-anlæg

Vores flowswitche, el-tracing og fortrådning af automatiske vandslukningsanlæg kan registrere varme eller røg og aktiverer atriumsprinklerne, som minimere spredningen, sikre flugtveje og holder branden under kontrol indtil brandvæsenet kan tage over.

Lad os stå for brandsikkerheden

Lad os tage ansvaret for Jeres brandsikkerhed. Med vores håndtering af automatiske vandslukningsanlæg er du sikret mod alle former for brandspredning. Vi sørger for at AVS-anlæggene effektivt kan håndtere brandhændelser og sikre tryghed og beskyttelse af virksomheden og personalet.

Vi specialiserer os i overvågning, montering og vedligeholdelse af AVS-anlæg, så du kan have fuld tillid til at din brandsikring er i gode hænder med os. Vi er erfarne inden for området og garanterer kompetent rådgivning og service. Vores medarbejdere sikrer, at AVS-anlæggene overvåges og monteres korrekt, og lever op til kravene fra maskindirektivet. I kan derfor have ro i sindet med os som partner og arbejde uden bekymringer.

Fordelene ved at vælge os

Når der er tale om brand, så er det vigtigste at der bliver eksekveret meget hurtigt. Med vores overvågning og montering af AVS-anlæg garanterer vi en hurtig og effektiv håndtering af brandhændelser. Vores systemer er tilpasset til at opdage brande i første fase, hvilket sikrer at branden holdes under kontrol og potentielle skader minimeres mest muligt.

Sikkerheden er førsteprioritet

Hos SABA-Sikring forstår vi vigtigheden af sikkerhed på arbejdspladsen. Vi har gjort det til vores mission at beskytte medarbejdere og ejendom fra alle former for brandfare. Vores styring af AVS-anlæg opfylder alle kravene til Maskindirektivet og vi udfører altid årlige prøver for at sikre at alt er som det skal være.

Vores fokus er at sikre, at din virksomhed er rustet til at håndtere enhver nødsituation. Med vores ekspertise og kompetencer er vi klar til at hjælpe med at redde liv og skabe en tryg arbejdsplads for alle.

Trapperumsanlæg

Når man renoverer i mange bygninger, ender det ofte med, at bagtrappen bliver fjernet for at skabe plads til badeværelser, køkkener mm. Denne ændring øger vigtigheden for brandsikring af hovedtrappen, fordi den nu bliver den eneste flugtvej i tilfælde af brand.

Førhen krævede det, at man erstattede trætrappen med en trappe i beton eller jern. Dette er en meget dyr proces og ofte en forhindring for renoveringsprojekter.

Et alternativ til dette er brandsikring af trætrapperne ved hjælp af et sprinklersystem monteret i selve trapperummet. Systemet fungerer ved, at vi placerer sprinklere på hver eneste etage, som bliver aktiveret, hvis temperaturen overstiger en bestemt grænse. Sprinklerne er typisk placeret mellem indgangene og bliver en ubemærket del af trappen.

Brandsikring når det er bedst